Toon beoordeling voor
154 commentaren van in totaal 154 beoordelingen

Service

10

E van Rossum 10/04/2019

Prettige wijze van overleg en informatie over werkzaamheden, heel servicegericht, vooraf helderheid over werkzaamheden en kosten, goed uitgevoerd onderhoud en auto zelfs gepoetst opgeleverd.

Service

9

H. Linssen (Kerkrade) 10/04/2019

Omdat het een goede dealer is.

Service

9

Bruno Migelli 09/04/2019

Correct, volgens afspraak, prettige ontvangst. Overtuigd dat mijn Lexus weer optimale staat is.

Service

9

J. Driessens (Wessem) 09/04/2019

Klantvriendelijk en deskundig.

Service

8

J. Uranka (Voerendaal) 09/04/2019

Vorige keer gaf ik een 9 en nu een 8. Altijd goed gevoel gehad van hun, maar de reden van een punt minder is het onprofessioneel vastzetten van kentekenplaathouder en geen deskundig oordeel over mijn xenon koplampverlichting.

Service

8

Patrick Houben (Stein) 09/04/2019

Prima eerste indruk van deze dealer! Mijn Lexus & het concept Lexus bevalt mij prima tot nu toe

Service

8

C.Jagers (Panningen) 15/03/2019

Zeer correcte en kwalitatief juiste behandeling die net als Lexus soms een tikkeltje klinisch overkomt. Maar er zit een goed hart achter keer op keer.

Service

10

Ben van der Meer (Hoensbroek) 06/03/2019

Nette verzorgde showroom , vriendelijk niet opdringerige medewerkers , zeer tevreden over mijn ct 200h (Lexus Select occasion ) , volgende wordt zeker weer een Lexus . Veel betere service Dan mijn vorige , nieuw aangeschafte Jeep .Heb al verschillende bekende van mij hier over gesproken , en sommigen mee genomen naar de showroom .Ja zeer tevreden over deze dealer (van wagens ).

Service

8

Hans Sterken 06/03/2019

Over het algemeen positieve ervaring. Prijsopgave vooraf (vervangen wiellagers) zou ik op prijs hebben gesteld. Er is blijkbaar een nieuwe verkoper in dienst. Ik heb deze meneer diverse keren gezien maar zo als ik het nu kan beoordelen zou hij wel klantvriendelijker mogen zijn. Een goedemorgen/goedemiddag in het langslopen zou er toch wel afkunnen lijkt mij. De directeur zou een goed voorbeeld kunnen zijn. Altijd een goedendag en een praatje!

Service

10

Bert Gerris (Roermond) 20/02/2019

De zeer goede ontvangst. Ik krijg duidelijke antwoorden op mijn vragen. Hun grote vakkennis.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.