Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
112 commentaren van in totaal 112 beoordelingen

Service

10

``````J.Frederiks (Maastricht) 15/08/2018

correcte mensen altijd duidelijk over kosten en super vriendelijk

Service

9

Peter Meijers (Sittard) 08/08/2018

een negen, omdat de beoordeling "zeer goed" is.

Verkoop

9

Berland Rours (Swalmen) 17/07/2018

Uitstekende service en een geweldige aankoopervaring

Service

9

Hr. L. Hoogerwerf (Heerlen) 10/07/2018

Goede en correcte verstandhouding met iedereen van sales tot werkplaats personeel.

Service

10

Dhr. D.Röhrig (Landgraaf) 09/07/2018

alles naar wens en correct behandelt.

Service

8

Alex van der Schaaf (Herkenbosch) 20/06/2018

Ik rij nu 2 jaar een Lexus en naar volle tevredenheid. In Sittard goede service en niets is teveel gevraagd. Er wordt zelfs een ruimte voor je geregeld als je op je auto wilt wachten en toch wil doorwerken. klasse!!

Service

8

Frank van Hulst (Geleen) 20/06/2018

In vergelijking met andere dienstverleners, heb ik vertrouwen in zowel hun deskundigheid als integriteit

Service

9

Will Jentjens 18/06/2018

De ontvangst is vriendelijk en openhartig. Dit geeft gewoon een vertrouwd en goed gevoel

Service

9

Blije rijder 13/06/2018

Mijn aanspreekpunt is zeer meelevend, denkt mee, en tracht de kosten laag te houden. Allemaal positieve punten. Ook het garagepersoneel is vriendelijk, geeft uitleg, en werkt ondertussen stevig door.

Service

9

Jo Hoenen (Nieuwstadt) 06/06/2018

Prettige samenwerking

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.