Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
136 commentaren van in totaal 136 beoordelingen

Service

7

Dhr. A. van Maasakkers (Nuenen) 14/12/2018

Een prima dealer.. goede service, vriendelijk personeel en de koffie is ook goed..

Service

10

Ger de Weerd (Landgraaf ) 14/12/2018

Lexus Mengelers is een professionele Lexus dealer, dankzij hun toewijding naar de klant toe heb ik een Lexus hart gekregen. Niet alleen vind ik de auto een prachtige zakelijke uitstraling hebben ook bij Lexus Mengelers voel ik me thuis er is niets te veel voor hun. Ben blij met mijn keuzes om bij deze dealer zaken te doen.

Service

10

Math van Gerven (Sittard) 13/12/2018

Ik ben zeer tevreden over de service van Lexus.Ongeveer een maand tot zes weken wordt ik altijd gebeld, om een afspraak te maken voor een service-beurt.Er wordt dan ook besproken wat er dient te gebeuren, en tevens wordt er dan een ongeveer-prijs gegeven.Ook de benodigde tijd van de beurt wordt aangegeven, waardoor ik de keuze kan maken voor ophalen of zelf brengen.De auto is gewassen en gestofzuigd als hij klaar is, kortom, ik ben uiterst tevreden.

Service

9

JHM Mommers (Noorbeek) 05/12/2018

Keurige nette service. Lekker bakje koffie.

Service

8

Ronald Kusters (Geleen) 27/11/2018

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Lexus Sittard.

Service

10

Dhr. A.J. van Etten (Landgraaf) 23/11/2018

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Service

10

Dhr Guus Laschet (Landgraaf) 23/11/2018

Ik vind het zeer belangrijk, dat ik volledig kan vertrouwen op de werkplaats en niet genoodzaakt ben om te controleren of alles gebeurd is, zoals op de rekening aangegeven. Dat vertrouwen is nog nooit beschaamd en dat voelt gewoon prettig. De ontvangst is altijd prettig en daar ben ik zeer dankbaar voor!

Service

9

Paul van Dijk (Sittard) 23/11/2018

Vriendelijk en deskundig personeel.

Service

9

van kuijck (Roermond) 09/11/2018

Klantvriendelijk, open, correct en deskundig.

Service

10

Dhr. J.W.H. Lambermon (Susteren) 29/10/2018

Grote tevredenheid over de geleverde service.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.